Fandíme Slovensku OZ

Rómovia hrajú Deťom s rakovinou



Dobrý deň,


po desiatich rokoch a dúfame, že nie naposledy, sa v tejto ťažkej dobe uskutoční charitatívny koncert s názvom Rómovia hrajú Deťom s rakovinou

Súčasné okolnosti si od nás všetkých vyžadujú spoločenskú zodpovednosť. Pandémia covid-19 ešte viac izolovala už dosť izolované onkologicky choré deti. Nenecháva nás to chladnými a radi by sme všetkým deťom bez rozdielu aspoň trochu spríjemnili dlhý pobyt v nemocnici. Touto cestou chceme osloviť slovenskú verejnosť, aby spolu s nami prispela k zbierke, ktorú prinášame na Deň Rómov a ukončime na Deň Detí.

Rómovia hrajú Deťom s rakovinou je priamym pokračovaním akcie spred desiatich rokov s názvom Rómovia hrajú deťom, len v online verzii. Koncert bude streamovaný 8.4.2022 od 18:00, video bude dostupné a zbierka pobeží do 1.6.2022. Bude to veľká charitatívna akcia, na ktorej vystúpia najväčšie hviezdy rómskej hudobnej scény a tak, ako to bolo pred desiatimi rokmi, bez nároku na honorár.

Organizátor podujatia - občianske združenie Fandíme Slovensku - verejne vyhlasuje a dáva morálny záväzok, že všetky darované finančné príspevky, budú použité neziskovou organizáciou Deťom s rakovinou na nákup infúznych a injekčných púmp pre deti na Klinike detskej hematológie a onkológie NÚDCH podľa množstva vyzbieranej finančnej podpory.

Akcia nie je dotovaná žiadnymi fondami či dotáciami. Podujatie je akciou otvorených sŕdc, ktoré aj z mála dokážu pomôcť deťom. Podujatie nie je o farbe ani o predsudkoch ale o spolupatričnosti a spoločenskej zodpovednosti.

Ďakujeme. 
OZ Fandíme Slovensku 

Novinky a komentáre

Autor ani darcovia zatiaľ nepridal nijaké komentáre.

Už darovali

žiadne dary
Výzva pre organizáciu Deťom s rakovinou n.o.